Регистрација

Бројач посјета

293330
ДанасДанас155
ЈучеЈуче717
Ове седмицеОве седмице2251
Овог мјесецаОвог мјесеца10194
UkupnoUkupno293330

Регистар финансијских извештаја (РФИ) успостављен је доношењем Закона о јединственом регистру финансијских извјештаја Републике Српске (Сл.гласник РС 74/10), на основу кога је АПИФ обавезан и овлашћен да успостави и води поменути Регистар. Обавеза предаје финансијских извјештаја у Регистар прописана је чланом 5. Закона о рачуноводству и ревизији Републике Српске (Сл.гласник РС 94/15).

Зaкoн o измjeнaмa и дoпунaмa зaкoнa o jeдинствeнoм рeгистру финaнсиjских извjeштaja Рeпубликe Српскe мoжeтe прeузeти oвдje.

Подаци из Регистра су јавни, без доказивања правног интереса. Јавност података из Регистра се не односи на податке чија је тајност прописана посебним законима и другим прописима.

Услови и начин приступа подацима из Регистра дефинисани су Правилником о условима и начину овлашћеног приступања и коришћења извјештаја и докумената из регистра финансијских извјештаја (Сл.гласник РС 32/11). Подаци су доступни на више начина:
- Појединачни извештаји путем интернета (једнократно или на уговорени период),
- Цела база података или њен један део,
- Испис података из Регистра (потписан или непотписан),
- Фото-копија изворних података, са печатом Агенције.

Детаљне информације о наведеном заинтересовани могу добити на телефон 051/217-443, или на маил Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Преглед регистра финансијских извјештаја.


Цјеновник услуга из Регистра финансијских извјештаја


 

 

ГОДИШЊИ ФИ 2015

 

Предузећа, Предузетници, ДПЛ Банке Осигурања Фондови
 

Актуелно

ОнлинеПодршка